Over mij

Als kind was ik al gevoelig voor sferen en energieën maar wat wist ik daar toen van… Ik wist alleen dat ik me vaak niet zo lekker voelde. Wel thuis en als ik met vriendinnetjes aan het spelen was. Maar bij grotere groepen of feestjes liep mijn energie leeg en voelde ik mij niet lekker. Onbewust was ik anderen aan het helpen en mijn energie aan het (weg)geven, waardoor ik zelf leegliep. Mijn lichaam probeerde mij van alles te vertellen door allerlei fysieke klachten die ik kreeg. Maar ik liep gewoon door totdat ik echt stil werd gezet en daar ook angstig van werd. Na niet helpende therapieën en medisch circuit kwam ik gelukkig in contact met een paranormaal genezeres die mij zo goed heeft geholpen en begeleid vanaf mijn 20e jaar.

Over mij

Als kind was ik al gevoelig voor sferen en energieën maar wat wist ik daar toen van… Ik wist alleen dat ik me vaak niet zo lekker voelde. Wel thuis en als ik met vriendinnetjes aan het spelen was. Maar bij grotere groepen of feestjes liep mijn energie leeg wat maakte dat ik mij niet lekker voelde. Ook had ik veel mensen om mij heen die ik onbewust aan het helpen was door hen energie te geven. Of die mijn energie wegnamen. Ik had geen idee dat mijn lichaam mij iets wilde vertellen door allerlei fysieke klachten die ik kreeg. Ik liep dus gewoon door met allerlei klachten totdat ik echt stil werd gezet. En daar ook angstig van werd. Na niet helpende therapieën en medisch circuit kwam ik in contact met een paranormaal genezeres die mij zo goed heeft geholpen en begeleid vanaf mijn 20e jaar.

Mijn pad

Ik wilde heel graag reisleidster (gids) worden. Op pad, de vrijheid en wereld in, mensen de reis van hun leven bezorgen. Alleen werd ik uitgeloot voor de opleiding. Tja, en dan? Secretarieel was het niet, de kinderopvang vond ik leuk maar slecht georganiseerd. Daarna kwam ik terecht in de communicatie bij een landelijk zorgorganisatie. Ik heb daar vele jaren gewerkt als communicatieadviseur. In die hele tijd werd ik geregeld even stil gezet door mijn lichaam. Op die momenten ging ik naar binnen kijken en voelen wat ik nodig had.

Totdat in 2019 ik heel sterk het gevoel en het bewustzijn had dat ik niet deed wat bij mij paste, het gevoel mezelf kwijt te zijn. Alles in kaart gebracht, wat wil ik, wat heb ik hier te doen, wat kan ik bijdragen aan de mensen en de wereld? Toen begon de energie weer te stromen. Mensen die ik nodig had, kwamen op mijn pad. Ik voelde een enorme duw in mijn rug dus ik ben er vol voor gegaan.

Wat heb ik gedaan?

  • Reiki 1, 2 en 3A (master)
  • Jaaropleiding tot holistisch Reiki therapeut bij Succesvol in balans
  • Acces Bars workshops
  • Verschillende online programma’s bij Cosmic Care, Roy Martina en Milan Somers
  • Online transformatie coach opleiding van Bridgeman
  • De ‘live’ opleiding Transformatie Coach van Bridgeman (2022 – 2023)
  • Ondergaan van de nodige coaching en transformatie sessies
  • Ik volgde een traject bij een talentencoach
  • De opleiding tot talentencoach bij Willem Glaudemans (2023 – 2024)
  • Vanaf januari 2024 ga ik de opleiding tot regressie en reïncarnatie therapeut bij SRN volgen

Mijn hart klopt weer, mijn energie stroomt en ik doe de dingen die bij mij passen. Bij alles wat ik doe, voel ik mij een stukje lichter, bewuster, gaat mijn licht meer stralen en wordt mijn pad steeds zichtbaarder. Naast dat ik nog werk als communicatieadviseur, heb ik nu een eigen praktijk en voel ik mij bevoorrecht dat ik  anderen mag begeleiden op hun innerlijke reis naar de meest authentieke versie van zichzelf.