“Iedere keer dat ik bij Christel ben, voel ik me erg op mijn gemak. In alle rust vertel ik mijn verhaal en voel ik mij fijn gehoord door haar. Ze neemt alle tijd om goed te luisteren en liefdevol mee te denken. Het voelt voor mij heel vertrouwd om zeer persoonlijke dingen met haar te delen. Ze komt integer op mij over. Wat mij iedere keer opvalt en geruststelt, is dat alles goed is. Welke kant een gesprek of de sessie op gaat, ze stelt mij op mijn gemak en geeft mij het gevoel dat het oké is. Ik heb vertrouwen in haar en deel graag mijn proces met haar.

Inhoudelijk geeft ze mij iedere keer wel iets nieuws om over na te denken, bewust van te worden of in te zien. Tijdens iedere sessie komt er iets naar voren wat op dat moment van toepassing is. Naderhand bespreken we wat ik heb kunnen inzien en voelen en legt zij uit wat zij, energetisch, heeft waargenomen. Het geeft een soort van bevrijdend gevoel als ik iets heb mogen loslaten of aankijken. Ik vind het ook bijzonder om te ervaren dat ik zelf, vanuit een dieper gevoel, antwoorden kan geven op vragen die ik mijzelf nog niet eerder stelde.”

Anne

 

Christel zorgt voor een veilige setting waar alles er mag zijn. Doordat ik mij veilig bij haar voel kan ik mij overgeven aan wat zich aandient en ontstaan de mooiste inzichten. De sessies bij haar hebben mij geholpen inzicht te krijgen in waarom ik het lastig vind om mij uit te spreken. De sessies hebben mij hierin meer zelfvertrouwen gegeven. Christel is kundig in wat ze doet en ik beveel haar zeker aan!

 

Wendy

Christel staat open in de sessies en gaat mee met waar we naartoe geleid worden. Het is niet een standaard lijn die je volgt en dat is heel erg fijn. Want soms speelt het één en dan weer het ander. Ze kan echt goed inspelen op wat er op dat moment gebeurt. Ze heeft een zachte vorm van “aanpakken” en kan goed reflecteren en het pijnpunt zien.

Ik heb ondertussen meer zelfvertrouwen en heb geleerd om voor mezelf te kiezen. Wat wil ik echt voor mij en dat ik daarvoor mag en kan gaan!

Dankjewel Christel!

 

Esther