1 op 1 transformatie coaching

Ik heb in 2022 – 2023 de opleiding tot Transformatie coach gevolgd bij de Bridgeman Academie. Een diepgaande opleiding waarbij ik zelf heb kunnen ervaren hoe deze methode en werkwijze bijdraagt aan het oplossen van blokkades, trauma’s, belemmeringen die je in de weg zitten om je authentieke zelf te kunnen zijn.  Ik vind het heel bijzonder en mooi dat ik een stukje mee mag op de innerlijke ontdekkingsreis van mijn cliënten naar de meest authentieke versie van hunzelf.

Bij het transformatief coachen gaan we in een traject aan de slag met een specifiek vraagstuk of thema dat jou belemmert om echt jezelf te kunnen zijn. Denk daarbij aan angsten, trauma’s, stress, belemmerende overtuigingen, niet lekker in je vel zitten, het gevoel dat je niet doet wat echt bij je past. Het kan echt van alles zijn.

Hoe gaat een sessie/traject?

  • Eerste hebben we een uitgebreide intake over o.a. hoe jouw leven eruit ziet. Je gezin, ouders, familie, werk en activiteiten.
  • We doorgronden jouw vraagstuk(ken) op alle lagen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Welke programmeringen, overtuigingen, blokkades, angsten belemmeren jou om volledig in je kracht te staan en te doen wat bij jou past en waar je blij van wordt.
  • Door daar bewust van te worden kunnen we aan de slag met het doorbreken hiervan.
  • En we onderzoeken wat je diepste verlangen is.
  • Daarna gaan we aan de slag met het oplossen en transformeren. Daarbij maak ik gebruik van verschillende technieken.

Zoals: trance, EFT (Emotional Freedom Techniek), innerlijke kind werk, regressie & reïncarnatie, protocollen (volgens de Altazar Rossiter methode die heel diepgaand werken tot op celniveau), soms gebruik ik reiki  (energetische healing) of de Sedona methode in een sessie.

  • Daarna kun je toewerken naar het weer in je kracht staan en je volledige potentieel benutten.

Vaak zijn er wel een aantal sessies nodig omdat vraagstukken zich op meerdere lagen bevinden. En ook uit vorige levens of de voorouderlijke lijn kunnen komen. Stap voor stap pellen we de lagen af zodat steeds dichter bij je authentieke zelf komt.