Talentenspel

In september 2023 ben ik gestart met de opleiding tot talentencoach van Willem Glaudemans. En deze heb ik inmiddels met succes afgerond.

Herken je dat er iets in je knaagt maar je kunt de vinger er niet op leggen? Of je denkt bij jezelf van ‘waar ben ik nou mee bezig’, ‘ik heb andere dingen te doen, maar hoe dan’ etc. Ik heb ervaren hoe mooi het is als je weer in contact staat met je zielstalenten, je passie en levensmissie. Het is alsof er dan iets openbarst in je, je energie gaat stromen en je ervaart een innerlijke vrijheid. Dat is zo heerlijk en dat gun ik jou ook!

Vanaf medio januari 2024 kun je bij mij het traject volgen voor het talentenspel.

Talentenspel

In september 2023 start ik met de opleiding tot talentencoach van Willem Glaudemans. Deze opleiding duurt tot en met januari 2024. Dat wat ik leer, breng ik dan meteen in de praktijk.

Herken je dat er iets in je knaagt maar je kunt de vinger er niet op leggen? Of je denkt bij jezelf van ‘waar ben ik nou mee bezig’, ‘ik heb andere dingen te doen, maar hoe dan’ etc. Ik heb ervaren hoe mooi het is als je weer in contact staat met je zielstalenten, je passie en wat je kunt bijdragen in deze wereld. Het is alsof er dan iets openbarst in je, je energie gaat stromen en je ervaart een innerlijke vrijheid. Dat is zo heerlijk en dat gun ik jou ook!

Hoe werkt het?

Een traject bestaat gemiddeld uit 4 sessies van ongeveer 2,5 uur.

  • Het talentenspel werkt met twee spelborden.
  • Je krijgt inzicht in jouw twaalf talenten, je leert wat hun rol is, en ontdekt hoe ze optimaal samenwerken. Je leert daarmee de regie te nemen over je talenten.
  • Met het tweede spelbord krijg je inzicht in jouw persoonlijke levensmissie. En ontdek je hoe al jouw talenten daaraan bij kunnen dragen.
  • Daarna heb je de handvatten om jouw talenten te volgen en in te zetten zodat jij kunt doen wat echt bij jou past.